Kommentar til ”- Vennligst flytt homseflagget”

Dette er kommentar ”- Vennligst flytt homseflagget” med svar og mot svar på det jeg har kommentert.

http://mysam.blogg.no/1499323461__vennligst_flytt_homseflagget.html

Del 1

Jeg har ikke noe problem med lesbiske. Siden det er en privat sak.

Det man er betenkt over er disse pressgruppers agenda som dem fremmer ved å ”kjempe for rettigheten til de svake og undertrykte”.

Her er en av de flere avsløringer der målet med slik organisasjoner er dette:
”First, we have three legal/social questions to win: custody rights for gay men and lesbians; the legal right of paedophiles and their young loves; and finally, the sexual rights of children as a whole.”

https://unsafeschools.org/the-australian-safe-schools-program-la-trobe-university/

Metoden heter ”de små stegs diktatur”.

Svar på del 1

..nå tror jeg du svært selektivt valgte deg en ”slik organisasjon” helt på måfå. Jeg kjenner mange homofile og ”agendaen” deres har overhodet ikke noe med pedofili å gjøre. Tvert om.

Del 2

Nå er det forskjell på person og organisasjon.

Litt mer bakgrunnsinformasjon. Det er ikke for noen ti år siden.

How did the pro-paedophile group PIE exist openly for 10 years?
http://www.bbc.com/news/magazine-26352378

Men også nylig.

LUF Stockholm: Incest och nekrofili bör vara lagligt
https://www.svd.se/luf-syskonpar-ska-fa-ligga-med-varandra

Vi vet at RFSU underavdeling RFSL ønsket i Stockholm å arrangere under en pride festivalen der aldersgruppen mellom 15 til 35 år skulle omgåes.

Svar på del 2

.., utrolig interessant men jeg fatter ikke hvor du vil med dette? Prøver du antyde at selv om en slik organisasjon eksisterer så representerer det alle homofile organisasjoner? Antyder du at homofile ser på incest og nekrofili som mer akseptabelt sammenlignet med heterofile fordi disse organisasjonene eksisterer? Hva er egentlig poenget ditt? At homofile er farlige? Fint om du klargjør i stedet for å poste endeløse lenker til organisasjoner vi ikke sliter med i Norge.

Du maler deg inn i et hjørne av irrelevans, men utrolig spennende lesning. Minner litt om kristne sekter som tar livet av alle sine medlemmer, noe vi heller ikke sliter med i Norge.

Del 3

Ser ut som du ikke forstår noen ting. Det er ikke folk men organisasjoner som ønsker å flytte grenser. Hvis du ikke har den forstand å se dette. Så synes jeg synd på deg.

At du tror at vi ikke sliter med dette er litt naivt. Hva har skjedd i det siste i Norge. Var ikke det arrestering av noen som har med dette temaet å gjøre?

La oss analysere noe. Vi ser at i England, Sverige, Tyskland, Nedreland, Danmark, USA og Norge, for å nevne noen land, er det organisasjoner som fremme pedofili. Normalt i sammenheng med homoseksualitet. Tidligere på engelsk var det ikke noe forskjell mellom pedofile og homofile. ”Pederaster”.

Nå ser vi at politiske partier fremmer pedofili, disse er også sterke forkjempere for homofile. Vi ser også flere i media som forsøker å normalisere pedofile. Også vi har vi i Norge unnfallenhet for pedofile blant muslimer. Fordi vi må respektere ‘kulturen’. Det er folk i land etter land, som er for å senke den seksuelle lavalderen. Ved slike argumenter. Det er 18 års grense, men vi akseptere 16 åringer til å ha samleie. Da kan man senke grensen til 16 år som grense. Noe slikt er blitt fremmet. Hvis det er akseptert lovmessig og i samfunnet. Vil spørsmålet komme opp igjen. Hvorfor skal vi ha 16års grense, når vi akseptere 14 åringer osv.

Pedophilia and the gay movement.

”A history of literature and views existing within the COC (Cultural and Recreational Center), the major Dutch organization of homosexual men and women, regarding pedophilia and its relationship to homosexuality are discussed, beginning with definite separation between the pedophile and homosexual identities and ending with an abolishment of oppression towards pedophilia, for which the COC is in part responsible. The article argues that the homosexual identify is by no means a ”constant” but a fluid identity, based on societal views and conditions. By accepting pedophilia, the COC hopefully will broaden the idea of the gay identity.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3302030

Men vi har også grupper som RFSU som på skolene driver å seksualiserer barn. Slik at man normaliserer seksualisering med barn.

”Barn leker sexuella lekar med dem de tycker om. De upptäcker varandra och provar sig fram, precis som barn ska göra. Jag vet två tjejer som provade att borra varandra i rumpan med en rosa leksaksborr”, berättade en entusiastisk Anna Kosztovics, RFSU Malmö

http://www.inblick.se/nyheter/2016/01/28/lat-barn-vara-barn-bade-i-ost-och-vast

Som du ser, der er ikke personen, men grupperinger bak som ønsker å utnytte disse. Kan kalle dem for nyttige idioter.

Svar på del 3

Jeg takker for omtaken Tor Anders Engen, men her var det mye å ta tak i men hva er egentlig poenget ditt? Mener du å fremme alt dette for å støtte de homofile eller for å støte dem? Hva står du for? Hva er poenget ditt, annet enn å spre halv-fakta og linker til kun det som støtter ditt syn?

Du snakker om organisasjoner men mener du at alle homofile støtter alle disse meningene og organisasjonene? Hva er poenget ditt med å si ”flytte grenser”? Du likestiller nærmest homofili og sex med barn på en måte jeg finner nærmest utrolig. Mener du at ved å akseptere voksne menneskers legning flytter grenser? I så tilfelle må du må virkelig være i din egen verden.

Si rett ut hva du mener. Mener du at homofili vil lede til barnesex og necrofili?

Du refererer til grupper i alle land og insinuerer forskjellige ting:

”La oss analysere noe. Vi ser at i England, Sverige, Tyskland, Nedreland, Danmark, USA og Norge, for å nevne noen land, er det organisasjoner som fremme pedofili. Normalt i sammenheng med homoseksualitet. Tidligere på engelsk var det ikke noe forskjell mellom pedofile og homofile. ”Pederaster”.”

Så la oss da analysere dette. Hvilke organisasjoner er dette? Og hva har disse organisasjonene med artikkelen å gjøre? Og hva mener du med at ”tidligere på engelsk”. Tidligere levde vi nærmest etter bibelske lover. Vi brant ”hekser” ”tidligere”. Har du fått med deg at homofile er mennesker som deg og meg? For nå snakker du om mennesker og ikke ”organisasjoner” plutselig. Hva mener du her? Er homofile likestilt med pedofile? Hva mener du? Få det ut, uten å komme med flere tullete linker for ting som skjer i andre land i ”organisasjoner” som i følge deg prøver ta over verden.

Jeg håper innerst inne at du bare troller. Desverre så tror jeg du er i en rosa verden og prøver komme ut av den.

Del 4

Så du mener at musikk som spilles i Norge oppsto kun i Norge. At det som lyder likt har ingen korrelasjon. At øl i Norge har ingenting med øl fra andre land. Heller ikke kvinnebevegelsen i andre land har noenting med det som skjer i Norge. At LBTQ bevegelsen i Norge har ingenting med utenlandske LBTQ bevegelser. At LBTQ ordet ble skapt separat i Norge og i andre land. Alle vet, håper også du, at det er kun tull.

Konklusjon ”Ser ikke skogen for bare trær”

Har du hørt om ILGA (International Lesbian and Gay Association)? Her måtte faktisk norske medlemmer kjempe for at organisasjonen ville ta avstand fra missbruk av barn.
http://katalog.skeivtarkiv.no/instance/article/ubb-ska-lovetann-4117.html

Men også ILGA måtte kaste ut medlemsorganisasjoner som fremmer pedofili. For å bli godkjent som en FN organisasjon.
http://www.fokuskvinner.no/no/Nyheter/2011/ILGA-optimistisk-til-tross-for-observatorstatusnekt-i-FN/

Så hvorfor har en slik internasjonal LBTQ organisasjon problemer? At det må enten kjempes internt eller kaste ut pedofile fra internasjonale LBTQ organsiasjonen. For å bli mer spiselig. Ifølge deg ingen organisatorisk relasjon til pedofili og homofili?

Svar på del 3.2

…. her sprer samme propaganda som Nordfront gjør, en åpen nazistisk organisasjon. Som de fleste av oss vet, var skeive et yndet objekt for konsentrasjonsleirene, eller dødsleirene om du vil.

Del 4 (svar til 3.2)

Hei du rører. Antar at du er kun naiv og har ingen kunnskap om det som skjer i verden.

Så din konklusjon er at være snill mot dyrene, ta vare på naturen og sosiale rettigheter er forkastelig? Siden dette ble fremmet først av ‘høyreekstreme’.

Svar på Del 4
…, jeg merker meg bare at du blir mer og mer irrelevant. Du kopierer inn organisasjon etter organisasjon uten å være voksen nok til å svare på noe av det du blir spurt om.

Det blir bare mer og mer klart for meg hvor sneversynt enkelte mennesker er. Viljen til å dra fram ”eksempler” og knytte disse til ALLE homofile fremstår for meg som direkte patetisk.

Det var artig så lenge det varte, jeg gir meg nå.

Men en ting skal du vite. Det blir regnbueflag utenfor døren min neste år. Med stolthet skal jeg stå opp for andres rettigheter.

Del 6

Det ser at du har problem med å skille på person og sak. Men det er det som er trist.

Denne beskriver hvordan visse folk ikke forstår konsekenser. Legger til grunn for Moral Foundations Theory (MFT).

https://morklaggning.files.wordpress.com/2017/07/populism-och-nathat.pdf

Svar på del 6

…, he, he. Tror du må rydde i eget hus først. Bare et par poster opp kaller du noen for naiv. Det er saklig.

Jeg gjorde forøvrig et enkelt søk på MFT på scholar.google.com. Det ligger peer-reviewed artikler der hvor man kan lese seg opp på temaet, noen av dem gratis. Det er en fantastisk kilde til informasjon som faktisk betyr noe. Science! Ikke meninger men ekte Science. Søk på ”Moral Foundations Theory” i stedet for å klikke på Tor Anders Engen’s heller tvilsomme linker (Jeg anbefaler ikke å klikke på noens lenker her inne og spesielt ikke hans). Han spyr ut usaklinge linker i stedet for å holde seg til debatten eller klargjøre hvor han står.

Så hvis det er noen tvil om hvor jeg står: Jeg tror IKKE homofile er til fare for samfunnet. Jeg støtter homofiles rettigheter 100% og skulle helst sett at man ikke måtte debattere dette, men det er helt tydelig at den kampen må fortsette.

Jeg tror ikke det er noen sterkere link mellom homofile og radikale bevegelser/ organisasjoner som vil gjøre incest og necrofili lovlig enn det er mellom heterofile og ”heterofile organisasjoner” og de samme radikale tankesettene, men jeg har ingen bevis i noen retning. Derfor skriver jeg at jeg tror. Om noen kan bevise det motsatte så er jeg villig til å endre min oppfatning.

Jeg tar avstand fra alle som kobler homofili og incest/necrofili uten å kunne dokumentere dette i peer reviewed type dokumenter publisert i annerkjente magasin. Da duger ikke noen av Tor Anders Engens ”kilder”. Det han bedriver er en forsøpling av diskusjonen, ganske enkelt fordi han slenger ut enkelt- historier og half-sannheter (i beste fall) for å slenge dritt mot homofile. Han har ikke ryggrad til å si hva han egentlig mener, men fortsetter å spy ut linker som ingen tør eller bør klikke på.

Send oss en link til vil du? Sleng med en fancy teori uten å si noe som helst om teorien slik at alle tror du er lærd. For det kan du bare ikke være.

Ha en fin-fin dag.

Del 7

Takker for tilbakemeldingen. Jeg tok en søk i scholar.google.com og fant denne artikkelen
 
CHILD MOLESTATION AND THE HOMOSEXUAL
MOVEMENT
 
 
Har de noen kommentar på denne?
Annonser