Kristen engelsk jente på 5 år tatt fra sine foreldre og fostres opp av muslimer

Denne historien er så ond og grusom, at jeg måtte sjekke to ganger for å se om dette var en spøk. Men beklageligvis er denne en sann historie. Det er med sikkerhet at flere slike tilfeller er tilstede. Men blir skjult i multikulturensnavn. Kun fra dette enkle tilfellet er det endelige bevis på at multikultur er ikke bare feilslått, det er en løgn satt i system av virkelig onde mennesker. At dem bevisst torturerer barn på alteret av multikultur, viser det sanne sataniske ondskap dem utfører. Men er så frekk å kalle dette for noe godt.

Saken er at en hvit engelsk jente på 5 år er blitt tvunget til å være hos muslimske fosterforeldre. Der jenta ikke fikk lov til å bære kors og måtte snakke arabisk. Jentebarnet har vært hos disse muslimske fosterforeldre i de siste seks måneder. Plasseringen ble utført mot foreldrene ønske. Dette har skjedd i skandale infiserte kommunen Tower Hamlets, et typisk multikulturelt sted. Fra konfidensielle rapporter fortelles det at barnet har grått og tryglet om ikke å bli returnert til disse muslimske fosterforeldre. Jentebarnet sier at dem snakker ikke engelsk. Jentebarnet ble tunget til å fjerne sitt halskjede med kors på. Jentebarnet ble tvunget til å snakke arabisk. Da jentebarnet hadde fått yndlingsmat fra sin mor, ble hun nektet å spise det. Fordi de muslimske fosterforeldre sa at det er forbudt med mat med svinekjøtt. Rapporter også beskriver at jentebarnet er blitt tvunget av sine fosterforeldre å si til sin mor at «jul og påske er dumt» og at «europeiske kvinner er dumme og fylliker». Kommunen nekter å fortelle om hvor mange lignende tilfeller det finnes. Kommunen Tower Hamlets er blitt kritisert for å være korrupt og har lite evne å ta vare på barn. Men dette er typisk med multikulturelle samfunn.

Til slutt vil jeg si at dette er barnemishandling på det groveste. Men også dette beviser at den djevelskap som finnes blant byråkrater. Hvorfor vil ikke byråkratiet gjøre det bedre for de som kommer etter oss, ikke laget et helvete for dem. Det vi ser at ondskap aksepteres for at det skal finne et multikulturelt samfunn.

Referanse:
Christian child forced into Muslim foster care
https://www.thetimes.co.uk/article/christian-child-forced-into-muslim-foster-care-by-tower-hamlets-council-3gcp6l8cs

Annonser