PST og Kripos etterforsker innbrudd i datasystemene i Helse sør-øst

RÅGÅDet er det som er problemet med å utfase jobber til utlandet. Man åpner også faren for kriminalitet.

Men slik tenker ikke ”de kloke og høye herrer”. De tenker slik, de som jobber for oss tenker og handler likt som oss. Selv hvor dem kommer fra, siden vi er så snille. Disse er like ærlige som oss og driver ikke med svindel. Selv i land som er beryktet for svindel.

Mantra er at internasjonalisering og globalisering er det beste som finnes, vi lever i verden der alle beriker hverandre og vil det beste. Selv om dette høres mer ut som en person som feilaktig er blitt sluppet ut av et mentalt sykehus. Er det slik de fleste politikere, byråkrater og media tenker og oppfører seg.

Når kaos skjer, så er det første dem gjøre er å anklage andre for sine egne problemer, eller gjemmer seg bak lover og regler. I ”jeg fulgte bare ordre” stilen. For så å stikke av til en annen høyere betalt stilling.

En annen ting som er mer betenkt er at i det minste Kripos ansetter folk fra MENA land. Noe jeg har påpekt til dem er en sikkerhetsrisiko. Men det ser ikke ut at PK politiet får det inn i skallen at disse kan være femtekolonister. Noe vi ser i andre land.

Syriske arme finner Europeisk politivåpen brukt av ISIS
https://raagaasite.wordpress.com/2017/11/19/syriske-arme-finner-europeisk-politivapen-brukt-av-isis/

Referanse: https://resett.no/2018/01/15/pst-og-kripos-etterforsker-innbrudd-i-datasystemene-i-helse-sor-ost/