Aktivisme funker! – kommentar

RÅGÅDet er ikke uten grunn at Identitærbevegelsen utfører forskjellige kampanjer. Fordi dem sa til seg selv at ideen er synlig på nett, betyr ikke dette at dem er synlig i gaten (folk flest). Mens media hyler om det ene og det andre, klarer dem med få virkemidler vise deres og venstresiden (*) hykleri.

Andre som Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) viser ved kun å vise seg hvilken hykleri media og staten dem driver på med. Man trenger ikke å være enig i NMR, men dem viser at ”rettstaten” sier at dem ikke makter å få kontroll på den multikulturelle kriminaliteten. At man ikke kan stoppe utenlandske kriminelle inn i landet fordi vi har åpne grenser, osv. Men når det er noen få hvite som går med flagg ned en gate. Da er det et massivt oppbud med politi for å slå ned på dette, det blir da utømmelige ressurser. Men også klarer staten å stoppe folk ved grensen for så å gi dem innreiseforbud.

Flere folk ser at ”rettstaten” lyver bevisst til sin egen befolkning rett opp i ansiktet, og at staten bryr seg mer om andre enn sine egne borgere. Slik som når ei svenske skulle føde, men ble nektet hjelp av sykehuset så hun måtte føde i en garage, mens ”flyktninger” kommer først inn og får alt gratis. I Sverige sier dem at ”alla människors lika värde”, men i praksis gjør ikke staten det. Det eneste dem gjør er å gjøre sine egne borgere verdiløse. Noe som skjer i de fleste land i Europa. At staten er blitt borgernes største fiende.

(*) med venstresiden menes de som fremme gloablismen og multikulturen og annen galskap. Disse kan være på venstre- og høyresiden.

Referanse: https://resett.no/2018/01/16/aktivisme-funker/